Despre

Din gama de produse, va oferim din stoc sau cu termene de livrare prompte electropalane cu sarcini cuprinse intre 125 kg si 80 000 kg, avand clasa de utilizare pana la 3m conform FEM.

De asemenea va putem oferi diferite tipuri de macarale si macarale pivotante, macarale portal, poduri rulante precum si servicii de proiectare, montaj si punere in functiune. Electropalanele cu lant din Seria SK pot ridica sarcini cuprinse intre 125 si 5000 kg si sunt echipate cu motoare de ridicare cu doua viteze. Aceste electropalane pot fi cu prindere la punct fix cat si cu deplasare manuala sau electrica a caruciorului. Motoarele ce echipeaza carucioarele acestor electropalane cu lant pot fi cu doua viteze sau viteza variabila.

In varianta cu cablu de otel va putem oferi electropalane din Seria NOVA, pentru sarcini de pana la 80 000 kg. Aceste electropalane compacte si cu dimensiuni optime pot echipa poduri rulante monogrinda, bigrinda sau monogrinda suspendate.

Seria Nova de electropalane cu cablu este deosebit de utila atunci cand este nevoie de performanta ridicata, gabarit si dimensiuni constructive reduse.

Kitul pentru poduri rulante contine componente SWF fabricate corespunzator celor mai stricte standarde de calitate. Prin folosirea acestor kituri, beneficiati de eficienta ridicata, timp de montaj redus, costuri de intretinere reduse iar variatoarele de frecventa de ultima generatie echipeaza standard podurile rulante si electropalanele.

Prin folosirea sistemului de monitorizare NovaMaster, se asigura o siguranta maxima si o fiabilitate ridicata a electropalanelor. NovaMaster analizeaza toate datele importante ale sistemului: sarcina curenta pe carlig, numarul total al pornirilor, timpul total de operare, sarcina medie, caracteristicile franei de ridicare, etc. Aceste date cat si mesajele de eroare sunt afisate pe un display.

Modulele MicroMove si TravelMaster sunt folosite pentru deplasarea electropalanelor si a podurilor rulante, avand posibilitatea de a opta intre 2 viteze MS2 si viteza variabila continuu EP. Folosirea variatoarelor de frecventa permite deplasarea electropalanului si a podului rulant fara pendulari ale sarcinii, iar pornirea si franarea lina protejeaza numeroase componente impotriva uzurii.

Pentru macarale si poduri rulante usoare, cu sarcini cuprinse intre 125 si 2000 kg va propunem sistemul de profile LIGHTSter si ProfileMaster ce include o gama larga de profile, macaze si curbe. Sunt disponibile in varianta de sistem monogrinda sau bigrinda cu translatie manuala sau electrica.

In conditii extreme, zone cu pericol de explozie, producatorul german SWF vine in intampinarea necesitatilor dumneavoastra cu produse antiex ce garanteaza cel mai ridicat nivel de siguranta. Componentele antiex furnizate corespund normelor ATEX 94/09/EG, prescriptiilor FEM si standardelor europene de siguranta.

Succesul este bazat pe competente profesionale deosebite

Cauti o oferta buna pentru echipamente profesionale de ridicat?

Palane, electropalane, poduri rulante, macarale industriale?
Pentru detalii cu privire la oferta noastra, pentru informatii si comenzi, consultantii nostri iti stau cu placere la dispozitie la:

sau folosind formularul de mai jos. Un consultant va va contacta cat de repede pentru a discuta detalii cu privire la oferta dorita!

* Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii