Kituri poduri rulante

Componente moderne realizate pentru poduri rulante

Toate componentele SWF sunt fabricate corespunzator celor mai stricte standarde de calitate si testate in totalitate. Nu este omis nici un detaliu si componentele sunt pre-asamblate. Instalarea este astfel facuta usor si puteti fi siguri ca totul functioneaza asa cum trebuie. SWF dezvolta in continuare componente speciale pentru macarale. Protectia IP55 si izolatia clasa F sunt standard. Folosind componentele SWF, realizati cea mai buna compatibilitate si calitate.

Cu aceste kituri puteti realiza ceea ce anterior parea imposibil:

  • Gabarit minim
  • Solutii individuale bazate pe componente standardizate
  • Deplasare cu viteza variabila a podului rulant si a electropalanului
  • Pendulare minima a sarcinii in carlig
  • Costuri de intretinere reduse

CraneMaster – Configuratia software a macaralei modernizate

Cranemaster va optimiza performantele macaralei dvs si a componentelor de la stadiul de proiect. Procesul optimizat si informatiile furnizate permit programului CraneMaster sa realizeze exact solutiile compatibile tehnic la cel mai bun pret, in interval de numai cateva minute. Baza de date in continua actualizare si dezvoltare, ce cuprinde electropalane cu lant sau cablu, carucioare de capat, carucioare electropalane, componenete electrice, invertoare de frecventa, comenzi radio, optionale, vor da intotdeauna solutia optima.

Cauti o oferta buna pentru echipamente profesionale de ridicat?

Palane, electropalane, poduri rulante, macarale industriale?
Pentru detalii cu privire la oferta noastra, pentru informatii si comenzi, consultantii nostri iti stau cu placere la dispozitie la:

sau folosind formularul de mai jos. Un consultant va va contacta cat de repede pentru a discuta detalii cu privire la oferta dorita!

    * Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii